Daksha Indian Hair


Vi tilbyder verdens mest luksuriøse hårextensions!


Raw Indian Remy Hair Extensions kommer fra templer, der kun er doneret af indiske kvinder, som en del af et religiøst ritual. Hver bundt er unik ved brug af en enkelt doner, helt råt. Dette dobbelttrukne (Double drawn) hår er ekstremt fyldigt, glansfuldt og skinnende.


Vi er specialister i ægte menneskehår af høj kvalitet hvor hårstråene stadig er fuldstændig intakte. Fordi hårstråene vender i samme retning, er der mindre sandsynlighed for, at de bliver mat, kruser eller filtre.


Indisk hår har et højt niveau af naturlig olie, som beskytter håret mod skader og udtørring. Naturlig olie vil holde håret hydreret, glat og skinnende.


Håret kan bruges igen og igen. Den høje kvalitet gør det nem at genbruge og holder længere end andre hårextensions på markedet.


Alle bundter er naturligt silkebløde, fleksible og fyldige. Doubke Drawn hår er dobbelt så tykt fra top til spidser, hvilket er ideelt til dem, der ønsker mere volumen, bounce og fylde. Du skal også bruge færre bundter for at få håret til at se fyldigt ud. Fåes i naturlig straight. Kontakt vores team, hvis du ønsker naturligt bølget/krøllet hår.


Med mange års erfaring i branchen har vi samlet vigtig viden ved at teste forskellige hår extensions og metoder. Vi vælger kun at gå med det bedste i verden.


Vores HAIR BY DAKSHA hår extensions kommer med en særlig garanti, når kun du bruger hårplejeserien fra DAKSHA COSMETICS.


Vi lover, at når først du har prøvet vores hår, vil du aldrig have lyst til at bruge noget andet hair extensions brand igen.

Featured collection HAIR CARE