After CarePÅSÆTNING


Sørg for at vask dit hår,  helst med en rensende shampoo før påsætning. Brug ikke balsam! Det vil sikre at rester fra olier eller andre produkter fjernes og risikoen for at extensionene glider ud eller tabes efter påsætning mindskes. Dit hår skal være helt tørt og fri for alle former for stylingsprodukter. 


Vi anbefaler ikke at farve, tone, silvershampooing eller permanentning af dine extensions. Disse produkter indeholder ingredienser der kan skade håret. Selvom at vores extensions er 100% menneskehår, vil håret ikke modtage de rigtige næringsstoffer som dit eget naturlige hår producerer. 


Kunder kan farve deres extensions, men det er på eget ansvar.


Lyst hår har en kortere levetid end andre nuancer og har derfor brug for ekstra pleje. Vi anbefaler regelmæssige dybdebehandlinge som f. eks en hårkur/  maske.Levetiden for lyse extensions kan være kort fordi håret allerede har gennemgået en behandling. 


Alle extensions som anses defekte skal returneres til Hair By Daksha for testning. Hvis testresultaterne påviser at håret er blevet yderligere behandlet af kunden, vil der ikke blive udstedt en refusion eller ombytning. Der skal betales porto, før håret kan returneres til kunden. Vi opbevarer dine extensions i 14 dage inden vi kasserer dem.

Udsætter du ofte håret for høj varme vil levetiden mindskes. Det er vigtigt at du behandler dine extensions ligeså godt som du ville gøre det med dit eget hår. Regelmæssig pleje og vedligeholdelse vil forlænge levetiden. Håret vil føles og se flot ud i længere tid. Sørg altid for at have håret samlet tilbage i en løs hestehale eller fletning før du skal sove. 


Brug aldrig dine extensions uafbrudt i mere end 3 måneder af gangen, da dit eget hår i løbet af denne periode vil gro med cirka 3-4 cm. Det er ikke sundt for håret at være påsat alt for længe - hårrødderne vil begynde at filtre sig sammen med extensionsene - især hvis banerne ikke er korrekt adskilt.


Det første du måske bemærker efter påsætning er, at din hovedbund i et par dage kan føles øm eller klø en smule. 

Dette er meget normalt og vil gå over over og er ikke et tegn på et problem, men blot dem ekstra vægt fra extensionsene. Fortsætter det længere end et par dage, kan det være et tegn på at dine extensions er påsat for stramt. Hvis det er tilfældet bedes du, at få tjekket op på dette. Det er salonens ansvar at sikre, at kunderne modtager den korrekte information om pleje og vedligeholdelse.VASK OG PLEJE


Dit extensions må vaskes 1-2 gange om ugen. Hvis du lader håret blive fedtet og uvasket, vil banerne begynde at filtre sammen og glide ud. Det kan i sidste ende resultere i tynde og ødelagte extensions. Før vask, anbefaler vi at du børster håret med en bred tandkam til, at adskille banerne. Det er vigtigt, at du kun bruger shampoo, kur og andre plejeprodukter, der sælges af Hair By Daksha.


Vi anbefaler at du vasker dit hår med hovedet oprejst ellers kan det resultere i sammenfiltring. Fordel shampoo i håret  – gnid ikke voldsomt men glid eller massér produktet ind i håret. Påfør kun kur i længderne og ned til hårets spidser. Undgå at påføre kur direkte på banerne, da de kan glide ud. Vask forsigtigt produktet ud af håret  - gnid ikke! Før du børster håret anbefaler vi at bruge en leave-in conditioner og olie. Brug en god børste til at fordele produkterne i hele håret og undgå at ramme banerne. 


Påfør varmebeskyttelse i hele håret. Varmebeskyttelse er essentiel for at beskytte dine extensions - især når du de udsættes for varme. Undlader du at følge vores plejeguide vil din hårextensionsgaranti være ugyldig. Bruges der ikke varmebeskyttelse kan dine extensions blive tørre, filtret, krusset eller knække. Sørg for, at alle banerne er helt tørre.

Vær forsigtig, når du børster håret, når det er vådt. Brug en god børste og støt håret ved at holde på banerne når du børster. Start altid med at rede fra spidserne og langsomt bevæge dig op mod hovedbunden. Hvis håret er vådt vil det begynde at fælde og banerne kan gå op. Når håret er helt tørt, påføres varmebeskyttelsen igen, inden du styler håret med varmeapparater fx glattejern eller krøllejern. Brug altid varmebeskyttelse for at beskytte både dit eget naturlige hår og dine extensions. Enhver form for serum, olie, hårspray osv. kan bruges i håret. Men undgå de områder hvor der er blevet påsat extensions, da håret kan glide ud.


Husk at dine extensions er påsat i dit eget naturlige hår. Trækker du for hårdt eller mishandles de, kan det resultere i, at dit eget hår trækkes med ud. Når du børster dine extensions, skal du derfor altid holde på banerne således håret ikke udsættes for yderligere stress. 


Efter vask er det vigtigt du er ekstra forsigtig når du skal tørre og style håret. Hår er mest skrøbeligt når det er vådt. Det er værd at bruge ekstra tid på at pleje det. Passer du ordentligt på dine extensions vil de holde længere. Vi anbefaler du børster håret mindst 2 gange om dagen. Undgå overbørstning da det kan medføre til unødig hårtab. Det er normalt at tabe lidt hår når man børster. De fleste mister op til 100 hår om dagen! Ved at få påsat extensions mindskes risikoen for at skade dit eget hår, da varmen ikke direkte på. Når du skal sove, er det en god idé samle håret i en fletning, som hverken er for løs eller stram. Det vil mindske håret bliver filtret og mat. 


Når du investerer i ægte menneskehår af høj kvalitet, kan det styles på samme vis, som du ville gøre med dit eget naturlige hår.  Vi anbefaler du booker en tid til opfølgning, 1 måned efter påsætning, for at sikre at alt er iorden. Pleje af dine extensions kræver en vis mængde tid, men når du først har fået styr på det, vil de se flotte ud i endnu længere tid. 


HVERDAGSAKTIVITETER


Går du i solarie anbefaler vi at du dækker håret til med et håndklæde. Solarier kan udtørre håret og smelte banerne.

Træner du regelmæssigt, gør brug af sauna eller dampbad, skal du sørge for at banerne hurtigt tørrer efter endt session - efterlades banerne i et vedvarende fugtigt miljø, svækkes hårets kvalitet.


FERIE & BADNING


Vi fraråder at du svømmer i bassiner med klor, når du har extensions på. Langvarig påvirkning i vand - især med kemikalier i, kan ødelægge banerne.

Klor i bassiner og salt i havet kombineret med varme kan medføre til at dine extensions bliver misfarvet og kvaliteten forringes. Skal du ud at svømme anbefaler vi at du følger disse simple forholdsregler:


-Flet eller sæt håret op.

-Undgå så vidt muligt at få vådt hår.

-Skyl håret ekstra grundigt i ferskvand efter svømning.

-Sørg for at rede håret igennem med en god børste. Adskil håret og hold på banerne som støtte mens du arbejder dig gennem sektionerne.

-Børst IKKE håret, når det er vådt! Håret skal være helt tørt og brug varmebeskyttelse.


God vedligeholdelse og pleje er alt afgørende for at få mest muligt ud af dine extensions. Passer du godt på håret og bruger de rigtige produkter kan det bruges igen og igen. Vask håret mindst 2 dage efter du har fået påsat extensions. Banerne har brug for god tid til sætte sig for at undgå, at håret glider ud.


Vask hår maks 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt at du kun bruger plejeprodukter fra Daksha Cosmetics (shampoo, mask, serum, olie). Dette skyldes at de fleste mærker indeholder store mængder af natriumklorid (salt), som vil udtørre dit hår og de dårlige silikonebaserede ingredienser kan ødelægge banerne. Når banerne blliver løse vil dine extensions begynde at glide ud. Det er vigtigt at du regelmæssigt bruger vores fugtgivende hårkur “mask” fra Daksha Cosmetics. Lad ikke kuren komme for tæt på banerne, da det kan svække påsætningen.