FEB 23, 20223 tips til et sundt hår, du ville ønske du kendte til


Hvem drømmer ikke om få et sundt og smukt hår? Håret fortæller generelt meget om vores sundhed. Derfor er det vigtigt, at du plejer og vasker dit hår med produkter, der forebygger eller genopretter hår og hovedbund. De tre hverdagstips er nemme og hurtige at implementere i din daglige hårrutine.


Brug en god børste


Det har stor betydning for dit hår og hovedbund, at du bruger en god børste til både vådt og tørt hår. Derfor er det en god idé at rede dit hår med en god børste når du skal fordele kur eller balsam i håret. Hårstråene dækkes grundigere. Samtidig skåner det og gør det nemmere at udrede knuder og filtret hår. Man skal generelt være forsigtig med at rede igennem et vådt hår.


Det er også en god idé, at du børster håret på den korrekte måde. Mange kommer ofte til at hive i hårene. Det skader dem rigtig meget. Derfor, start altid med at rede dit hår nedefra spidserne og arbejd dig op længere op mod hovedbunden. Brug lette og rolige bevægelser. Starter du med at børste fra hovedbunden og ned, vil du risikere at skade håret.


Et sundt hår starter med en sund hovedbund. Børster du håret med en wet brush vil din hovedbund komme ud på en vidunderlig hårrejse.

Ved at massére hovedbunden stimuleres den, Du vil opleve en sundere hovedbund, et smukt hår og dit hår vil vokse.


Balsam kan ikke erstatte hårkur


Tidens hårplejetendenser har ændret rækkefølgen i den tradiotinelle vaskeproces, som vi kender den; shampoo, balsam og kur. Nu, er balsam og kur blevet ombyttet. For at opnå optimal pleje skal hårkuren påføres inden du bruger balsam. De gode vitaminer og mineraler vil arbejde sig dybere ind  i hvert enkelt hårstrå.. Det har en nærende effekt, som styrker håret. Dit hår føles blødt og glansfuldt.  


Bruger du en balsam før hårkuren vil du ikke opnå effektive resultater. Især, hvis du har ekstremt ødelagt hår eller problemer med hovedbunden. Balsam indkapsler nemlig hårstråene og de vil ikke optage de nødvendige nærigsstoffer til et sundt hår. En god kur forebygger ekstremt ødelagt hår og virker genoprettende.


Undgå at gnide dit hår tørt


Dit hår kan modtage alvorlig skade ved at du efter badet gnider eller trækker håret tørt med et håndklæde. Hvis du gør det for hårdt bliver det tørt og krusset hår. Specielt, når håret er fuldstændig vådt.


Det er også en dårlig idé, at du føntørre håret imens det er meget vådt, Du vil bruge dobbelt så langt tid på, at få det fuldstændig tørt. Det vil også skade håret yderligere. Prøv vores bambushåndklæde. Med rolige bevægelser skal du klemme eller kramme håret, Metoden er hurtigere og er en meget skånsom måde at tørre vådt hår på.